Examine This Report on tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Elektrik ve Su Tesisat Montajı: Elektrik tesisatının ve su tesisatının projeye uygun olarak montajı, evin içindeki elektrik ve suyun sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik evlerin üretimi sırasında kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi, yaşam alanlarının konforunu ve dayanıklılığını artırır.

Bu bakımdan prefabrik yapılar Edirne ve çevresinde en fazla tercih edilen yapılar arasında bulunmaktadır. Pek çAlright Edirneli prefabrik ev fiyatları Edirne için araştırmalarda bulunmaktadır.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

tekirdağ prefabrik ev fiyatları İki katları prefabrik evlerin fiyatları dubleks bir beton eve kıyasla çOkay daha uygundur. Bu nedenle yazlık amacıyla pek çok kişi için tercih edilmektedir.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi uzun süre sıcacık kalır.

Konut olarak kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu kırklareli prefabrik alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile prefabrik ev modelleri uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan edirne prefabrik ev fiyatları sonraki aşamada size yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında prefabrik ev fiyatları profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Aynı zamanda prefabrik ev three one fiyatları dubleks ya da tek katlı olmasına göre de fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artışlar aynı oranda ev fiyatlarına etki eder.

Report this wiki page